Belépés a rendszerbe (foglalás és lemondás lépései):

 

 

1.      Lépj be az online foglalási rendszerbe (ONLINE PÁLYAFOGLALÁS>>>) szövegre történő kattintással.

 

2.      Írd be a regisztráció során megadott e-mail címet és a jelszavadat a megfelelő űrlapmezőbe és kattints a BELÉPÉS gombra.

 

 

 

E-mail cím

Jelszó

Regisztráció

 

 

 

 

3.      A foglalási rendszer felülete napokra bontva tartalmazza minden pálya foglaltsági állapotát. Az alsó sorban található jelzések segítenek eligazodni a bejegyzéseken. A képernyőn egyszerre egyetlen nap pályabeosztása látható. A napok váltásához a felső sorban található dátumokra, vagy az ugyanott található vezérlő feliratokra kell kattintani (<<Előző I Következő>>). Az aktuális nap dátuma neonzöld színben jelenik meg pl.

 

Aktuális időpont

2010.04.04.
Vasárnap

 

 

4.      A foglalási rendszer felülete az F11 gombbal teljes képernyőre tehető, így az kisebb monitorokon is megjeleníthető teljes egészében. Normálméretre visszatérni az F11 újbóli megnyomásával lehetséges.

 

5.      Foglalásnál a szabad időpontra (világoszöld cella) kattintva ablak ugrik elő, amelyben a rendszer megerősítést kér. Az OK gombra történő kattintással megtörténik a foglalás. A kiválasztott mező színe megváltozik (narancssárga), a cellában megjelenik a SAJÁT felirat. A foglalás további szabad időpontok kiválasztásával folytatódhat, befejezésként pedig a KILÉP feliratra kattintással elhagyható a foglalási felület.

 

6.      A Foglalás lemondásánál a kiválasztott FOGLALT feliratú cellára kell kattintani, amely után egy ablakban a rendszer megerősítést kér. Az OK gombra kattintva a foglalás törlődik. A pályafoglalási szabályban meghatározott határidő elteltével (reggel 8 óra) a foglalás már nem mondható le, erről a rendszer azonnal tájékoztató üzenetet ad. A foglalási felület a KILÉP gombbal hagyható el.

 

 

<< VISSZA